Antena Meniu Search
x

Injunghiat dupa o cearta cu lautari

O seara relaxanta la restaurant s-a incheiat la spital pentru un barbat de 40 de ani, din Bucuresti. Omul a fost injunghiat in picior, dupa ce s-a luat la cearta cu unul dintre lautarii din local

Vezi și

Barbatul de 40 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD. Avea mai multe rani la picior si sangera abundent. Medicii au reusit sa-l stabilizeze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a intrat direct in sala de operatii. “O plaga injunghiata la plaga dreapta, investigat si stabilizat, dus la operatie. Plaga este explorata in sala de operatie si o sa se analizeze in blocul operator”, a explicat Cristian Pandrea, medic SMURD Bucuresti.

Omul a fost victima unui incident petrecut intr-un restaurant din zona Baba Novac, din Capitala. Dupa o discutie aprinsa cu unul dintre lautarii din local, barbatul s-a trezit cu un cutit infipt in picior. Deranjat de replicile lui, lautarul si-a chemat in ajutor un prieten.

Politistii au reusit sa-l identifice pe agresor si sunt acum pe urmele lui. Barbatul a reusit sa fuga din Bucuresti imediat dupa incident. Victima lui a ramas internata sub atenta supraveghere a medicilor, iar starea lui este stabila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Injunghiat dupa o cearta cu lautari