Antena Meniu Search
x

Un interlop din Craiova zis "Ventura" înregistrat de camere cum loveşte cu capul în gură patronul unei terase (Video)

Cristian V., zis "Ventura", a fost înregistrat de camerele de supraveghere cum loveşte cu capul în gură patronul unei terase din Craiova, pentru că i-a refuzat accesul în bar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.07.2019, 16:07

Un interlop din Craiova zis Ventura înregistrat de camere cum loveşte cu capul în gură patronul unei terase (Video) Vezi și

Cristian V., zis "Ventura", a fost înregistrat de camerele de supraveghere cum loveşte cu capul în gură patronul unei terase din Craiova, pentru că i-a refuzat accesul în bar.

Tânărul ar fi un cunoscut interlop craiovean şi era însoţit de mai mulţi prieteni, unii dintre ei aruncând şi cu scaune în direcţia patronului respectiv.

Interlopul craiovean zis "Ventura" a lovit cu capul în gură patronul unei terase

Un interlop craiovean cunoscut pentru implicarea în numeroase scandaluri a fost protagonistul unui scandal în faţa unei terase din Craiova, după ce a l-a lovit cu capul în gură pe patronul barului, pentru că nu l-a lăsat să intre.

Interopul Cristian V, zis Ventura, se afla în stare avansată de ebrietate, iar patronul a interzis atât lui, cât şi prietenilor săi accesul în clădire, probabil din dorinţa de a evita un potenţial scandal. Acest lucru l-a enervat pe interlop, care l-a lovit cu capul în gură pe bărbatul care încerca să-i explice situaţia.

Celelalte persoane din anturajul interlopului au pus mâna pe scaunele terasei, pe care le-au aruncat spre patron.

Poliţiştii au deschis doar penal pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un interlop din Craiova zis "Ventura" înregistrat de camere cum loveşte cu capul în gură patronul unei terase (Video)