Antena Meniu Search
x

Interlop din Galaţi obligat să dea înapoi unei fete toţi banii obţinuţi de pe urma ei, 80.000 de euro

Costel Matei Foru, un interlop din Galaţi, trebuie să dea înapoi unei tinere aproape 80.000 de euro, pe care i-a obţinut de pe urma ei, obligând-o să practice prostituţia. Ca să fie siguri că acest lucru se întâmplă, autorităţile au pus sechestru pe casa acestuia şi pe un autoturism Porsche Panamera

de Redactia Observator

la 17.09.2019, 18:53

- Foto Profi Media

Costel Matei Foru, un interlop din Galaţi, trebuie să dea înapoi unei tinere aproape 80.000 de euro, pe care i-a obţinut de pe urma ei, obligând-o să practice prostituţia. Ca să fie siguri că acest lucru se întâmplă, autorităţile au pus sechestru pe casa acestuia şi pe un autoturism Porsche Panamera.

De asemenea, interlopul Costel a fost condamnat cu executare şi la 1 an şi 6 luni de puşcărie pentru faptele sale. El fusese iniţial condamnat la 4 ani şi 6 luni, dar anchetatorii n-au reuşit să demonstreze acuzaţia de spălare de bani, aşa că a rămas cu doar 1 an şi jumătate de puşcărie.

Interlop obligat să dea înapoi unei fete toţi banii obţinuţi de aceasta din prostituţie

Costel Matei Foru, interlop şi proxenet în Galaţi, a fost condamnat la un an şi jumătate de puşcărie, pentru proxenetism. Tânăra, pe care el a obligat-o să întreţină relaţii cu diferite persoane contracost, a fost despăgubită de instanţa gălăţeană cu aproape 80.000 de euro, toţi banii pe care interlopul şi proxenetul Costel i-a obţinut de pe urma ei.

De asemenea, a fost instituit sechestru pe o casă a proxenetului din Galaţi, în suprafaţă de 83,74 metri pătraţi şi pe terenul aferent de 900 de metri pătraţi, dar şi pe o maşină de lux, un Porsche 970 GD12.  Bărbatul are mai multe case, terenuri şi maşini de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Interlop din Galaţi obligat să dea înapoi unei fete toţi banii obţinuţi de pe urma ei, 80.000 de euro