Antena Meniu Search
x

Interlop spaniol acuzat de crimă, prins în România

Un spaniol considerat extrem de periculos, acuzat că şi-ar fi ucis iubita şi pe prietena ei apoi le-ar fi incendiat cadavrele, a fost prins în România. În Lugoj, mai precis

Vezi și

Un spaniol considerat extrem de periculos, acuzat că şi-ar fi ucis iubita şi pe prietena ei apoi le-ar fi incendiat cadavrele, a fost prins în România. În Lugoj, mai precis

Tânărul de 29 de ani a fost luat prin surprindere de poliţişti şi nu a apucat să reacţioneze.

 Individul ar fi venit în Lugoj pentru că avea doi amici, români, care nu au avut nicio problemă să îl găzduiască, deşi ştiau că este urmărit pentru două crime. Poliţiştii i-au prins aseară pe toţi trei. Niciunul nu a opus rezistenţă. Cei doi români sunt bănuiţi nu doar că l-au adăpostit dar l-ar fi ajutat pe spaniol să fugă. Sergio Morate este acuzat în Spania că şi-a omorât iubita şi pe o prietenă de-a ei. Individul de 29 de ani le-ar fi bătut crunt, apoi le-a ucis.

Presa spaniolă spune chiar că totul a fost cu premeditare, doar că bărbatul nu se aştepta ca iubita lui să fie însoţită în momentul în care a atacat. Cadavrele celor două femei de 24 şi 26 de ani au fost găsite arse, în această săptamână, în Spania. Potrivit unei publicaţii spaniole, tot în zona unde acum au fost găsite cadavrele, individul ar fi sechestrat şi bătut, timp de câteva zile, şi o altă fostă iubită.

Sergio Morate va ajunge în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului european de arestare şi apoi va fi trimis în ţara natală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Interlop spaniol acuzat de crimă, prins în România