Antena Meniu Search
x

Interlopul Coco Paun a semanat teroare in Targu Jiu

Teroarea interlopa are nume de pasare exotica! Pe Coco Paun il stie acum o tara intreaga, dupa ce Bianca Dragusanu l-a acuzat ca a batut-o crunt. Paun a fost acuzat ca a schinguit, a sechestrat, a terorizat si a dat bani cu camata.

Vezi și

A incendiat masini si a trecut jurnalisti pe lista neagra. Dupa Bianca Dragusanu, alte tinere si-au facut curaj sa povesteasca prin ce cosmar au trecut. Una dintre victimele lui Paun nici nu era majora, cand a bagat-o in spital cu pumnii.

In ringul imaginar al interlopului, intr-un colt statea el. In celalalt, isi aseza inamicii. Mafioti, politisti si, cel mai adesea, tinere frumoase. Fara aparare.

La trecerea in noul mileniu, Coco Paun era seful interlopilor din Targu Jiu. Se batea pe strazi pentru a-si pastra suprematia. Dadea bani cu camata si se zvonea ca are in buzunar si cativa politisti.

Insa si sefii politiei mai pleaca. In 2001, Coco Paun ajunge la inchisoare. Printre altele si pentru evaziune fiscala.

Are de executat cinci ani, dar iese dupa doar trei. O intalneste pe Bianca, o fata draguta, pe atunci necunoscuta si o invita la el. In prima zi de primavara din 2004, o bate pe Bianca Dragusanu pana lesina si apoi o trimite la spital. Bianca depune plangerea care l-ar fi putut retrimite dupa gratii pe Coco. Apoi si-o retrage.

In acelasi an, gangsterul de Romania isi muta teroarea aproape de Petrosani. Isi ia o cabana, care ii va deveni sediu de operatiuni. Aici, creste si antreneaza caini de lupta.

Tot aici ar gazdui si doua vanzatoare de placere. Clientii, oamenii importanti din judet. La aceeasi cabana isi aduce si noile cuceriri. Printre ele, o fata de nici 18 ani.

O eleva model, cazuta in capcana unui barbat insurat, de o violenta bolnava. Pumnii lui au bagat-o de doua ori in spital. La ultima bataie, cea mai grava, au aflat si politistii si parintii fetei: “Batuta de el am intrat in spital, iar dupa ce am iesit m-a amenintat din nou ca ma bate. Mi-aduc aminte exact fiecare pumn, fiecare picior, fiecare palma, fiecare tragere de par. Mi-a smuls parul din cap”.

Politistii sunt mereu pe urmele lui. Ii intocmesc dosare penale pe banda rulanta. Insa acestea par ca se opresc intr-un sertar necunoscut. Coco Paun nu e o pasare rara. Face parte din specia interlopilor, liberi sa loveasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Interlopul Coco Paun a semanat teroare in Targu Jiu