Antena Meniu Search
x

INTERVENȚIE de URGENȚĂ la Eforie Nord, pentru SALVAREA unui bărbat înghițit de apele mării. Familia se ruga pentru o minune și l-au GĂSIT!

Salvamarii din Eforie Nord au fost alertați astăzi de o femeie care le-a spus că fratele ei ar fi intrat în mare să se răcorească și nu s-ar mai fi întors la mal.

INTERVENȚIE de URGENȚĂ la Eforie Nord, pentru SALVAREA unui bărbat înghițit de apele mării. Familia se ruga pentru o minune și l-au GĂSIT!

Salvamarii din Eforie Nord au fost alertați astăzi de o femeie care le-a spus că fratele ei ar fi intrat în mare să se răcorească și nu s-ar mai fi întors la mal, informează presa locală.

Imediat au început căutările celui dispărut, iar salvamarii au cerut sprijinul pompierilor de la ISU, care au intervenit cu o ambacațiune RIB. Toată lumea a demarat o acțiune fulger, resurse importante fiind alocate pentru recuperarea rapidă din apele mării.

În timp ce familia era disperată rugându-se la o minune, iar salvatorii acționau cu toate mijloacele pentru găsirea bărbatului, acesta a fost GĂSIT!

Se afla viu și nevătămat, la o terasă, savurând o bere rece, neavând habar că îl caută un oraș întreg.

Familia tânărului și-ar fi cerut scuze pentru agitația provocată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » INTERVENȚIE de URGENȚĂ la Eforie Nord, pentru SALVAREA unui bărbat înghițit de apele mării. Familia se ruga pentru o minune și l-au GĂSIT!