Antena Meniu Search
x

Tânăra care a salvat viaţa unui bărbat, într-o farmacie din Şimleul Silvaniei, este voluntar în cadrul "detaşamentului de dezastre"

O tânără de 18 ani a salvat viaţa unui bărbat aflat în stop cardio-respirator. Întreaga scenă a avut loc într-o farmacie. 

Vezi și

O tânără de 18 ani a salvat viaţa unui bărbat aflat în stop cardio-respirator. Întreaga scenă a avut loc într-o farmacie. 

Tânăra aştepta la coadă la farmacie când bărbatul a căzut la pământ. Larisa nu s-a panicat şi a reacţionat imediat. S-a apropiat de bărbat, i-a luat pulsul şi imediat a început manevrele de resuscitare.

Din fericire ştia exact ce are de făcut deoarece însă de la vârsta de 13 ani frecventează cursurile Crucii Roşii Sălaj. Mai mult, a participat de-a lungul anilor la concursuri de prim-ajutor şi este voluntar în cadrul "detaşamentului de dezastre", special instruit pentru a interveni în situaţii de criză.

Bărbatul a ajuns la spital iar medicii confirmă faptul că ajutorul dat de tânără a fost vital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânăra care a salvat viaţa unui bărbat, într-o farmacie din Şimleul Silvaniei, este voluntar în cadrul "detaşamentului de dezastre"