Antena Meniu Search
x

Interzis cu tocuri pe munte - un nou semn de circulație montat în munți de teama domnișoarelor care se cred în club!

A apărut un nou semn de circulație! Exasperați de numărul mare de tinere care urcă muntele pe tocuri, oamenii au montat un panou care interzice tocurile.

Oana Iancu
de Oana Iancu

la 26.09.2017, 21:07

A apărut un nou semn de circulație! Exasperați de numărul mare de tinere care urcă muntele pe tocuri, oamenii au montat un panou care interzice tocurile.

Deși în alte locuri civilizate, semnul care interzice urcarea muntelui pe tocuri ar părea a fi un lucru extrem de amuzant, în Parcul Național Tatra din Slovacia, acest semn reprezintă un semnal de alarmă pentru tinerele domnișoare care confundă urcarea pe munte cu o... ieșire în club.

Domnișoarele au confundat urcatul pe munte cu ieșirea în club și s-au echipat cu pantofi cu toc

Imaginea cu noul semn de circulație pe munte a fost postată pe pagina de Facebook - Parcul Național Piatra Craiului, acolo unde a fost apreciată de peste 1.000 de persoane. De asemenea, poza a avut zeci de comentarii extrem de amuzante, dar și unele serioase venite din partea unora care nu au putut crede că astfel de persoane există în realitate.

Pe acelaşi subiect

"E o glumă sper, dacă nu, pare o insultã vizibilã adusã inteligenței umane, sau poate nu?", a scris Monica.

La rândul ei, Brigita a precizat că semnul ar putea fi valabil și pentru... șlapi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Interzis cu tocuri pe munte - un nou semn de circulație montat în munți de teama domnișoarelor care se cred în club!