Antena Meniu Search
x

INUNDAŢII în Prahova! Pompierii intervin pentru evacuarea apei din mai multe oraşe şi localităţi

Pompierii prahoveni au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru evacuarea apei din mai multe case, beciuri şi subsoluri care au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente, intervenţiile având loc în patru oraşe şi trei comune.

Pompierii prahoveni au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru evacuarea apei din mai multe case, beciuri şi subsoluri care au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente, intervenţiile având loc în patru oraşe şi trei comune.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, s-a intervenit cu motopompe la Ploieşti, Sinaia, Bărcăneşti, Urlaţi, Băicoi, Târgşorul Vechi şi Berceni, iar la această oră pompierii acţionează în continuare în satul Tătărani, din comuna Bărcăneşti.

Ploaia a cauzat probleme, în ultimele 24 e ore, pe mai multe străzi din Ploieşti (Crângului, Gorunului), două locuinţe şi două subsoluri fiind inundate. Tot aici, s-a acţionat pentru scoaterea apei dintr-un subsol inundat pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi cu o adâncime de 20 de centimetri.

De asemenea, alte trei locuinţe, dar şi trei gospodării din localitatea Bărcăneşti au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente, informează ISU Prahova.

Pe acelaşi subiect

Conform comunicatului, în comuna Târgşorul Vechi, sat Strejnicu, s-a intervenit pentru evacuarea apei din patru locuinţe şi două gospodării, în oraşul Băicoi pentru evacuarea apei dintr-un subsol bloc de locuinţe şi în comuna Berceni, sat Corlăteşti pentru scoaterea apei dintr-o casă. 

De asemenea, pompierii militari au fost solicitaţi la Urlaţi pentru a evacua apa dintr-un demisol inundat, iar la Sinaia s-a acţionat cu motopompe pentru a evacua apa de pe partea carosabilă de pe strada Cumpătul, care a fost inundată pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

ISU informează că, la această oră, se intervine pentru evacuarea apei din două gospodării, o bucătărie de vară şi dintr-un beci din comuna Bărcăneşti, sat Tătărani.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » INUNDAŢII în Prahova! Pompierii intervin pentru evacuarea apei din mai multe oraşe şi localităţi