Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Inundații puternice în nordul țării. În Mureş, Alba şi Cluj oamenii s-au trezit cu apă în case

Finalul lunii mai vine cu inundaţii în nordul ţării. În Mureş, Alba şi Cluj oamenii s-au trezit cu apă în case, în urma ploilor torenţiale. Mulţi au rămas şi cu aparatele electrocasnice defecte în urma acestei întâmplări. Au fost probleme şi în trafic, mai ales pe şosele neasfaltate unde s-au depus aluviuni.

de Redactia Observator

la 28.05.2021 , 08:52

Localnic: Aici la Gabori, de la Chendu, domnule, a venit apa. 

Reporter: Cât a fost? 

Localnic: Un metru si jumătate. A distrus totul şi a venit şi la noi. 

Vezi și

În mai multe localităţi din judeţul Mureş vremea rea a făcut ravagii. Peste 100 de gospodării au fost afectate de ploile torenţiale. Oamenii s-au ales cu obiectele electrocasnice distruse după ce apa le-a intrat în case. 

Localnic: A intrat un pic in magazin, şi în curţile oamenilor. Pe urmă am sunat la pompieri să vină să tragă cu pompa e de un metru apa în curte. 

Probleme au fost şi în comunele Bobohalma şi Târnăveni. La fel şi în Bălăuşeri. 

Varga Adorşan, primar Bălăuşeri: 60 de gospodării au fost inundate. A intrat în pivniţe şi în bucătăriile oamenilor. 

Localnic: În 20 de minute s-a umplut peste tot. N-ai avut cum să opreşti apa, aici e şi mai jos. 

Şi în Cluj-Napoca, ploaia torenţială a inundat mai multe locuinţe şi curţi din oraş. Apa a intrat în subsoluri şi în gospodării iar echipele de intervenţie au avut de lucru pe 11 artere din oraş. 

Probleme au fost şi în judeţul Alba. Apa a intrat în mai multe curţi şi pompierii au intervenit cu motopompe pentru a rezolva situaţia. 

În schimb, la Sfântu Gheorghe a fost nevoie ca drumurile să fie curăţate. În special cele neasfaltate, care au avut mult de suferit din cauza ploilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Ştiri sociale » Inundații puternice în nordul țării. În Mureş, Alba şi Cluj oamenii s-au trezit cu apă în case