Antena Meniu Search
x

Video Ioan Zanca, românul care le-a cântat preşedinţilor americani George W. Bush şi Barack Obama 

Ion Zanca are 40 de ani de viaţă, dintre care 20, petrecuţi peste Ocean, acolo unde a construit de la 0 o carieră aşa cum cei mai mulţi nici nu îndrăznesc să viseze. Are mai mult decât îşi poate dori astăzi, dar a şi muncit enorm ca să ajungă aici. 

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 13:50

Vezi și

Românul care le-a cântat preşedinţilor americani a venit în platoul Observator unde a vorbit despre cariera şi peripeţiile sale de-a lungul anilor, dar şi despre planurile de viitor.

"Ştiam că vreau să studiez în America, dar nu credeam că o să fie chiar aşa. Este o chestie foarte frumoasă şi sunt foarte recunoscător. Părinţii soţiei au plecat din România în anii '80 în timpul comunismului. Nu au putut să ia copiii cu ei, dar au trebuit la un momentdat. Avocatul lor l-a întâlnit pe Josh Bush Sr. în America la o biserică. Pentru că nu puteau să le dea viză au trebuit să facă o intervenţie, l-au rugat, l-au implorat să îi ajute. Josh Bush Sr. a luat dosarul şi l-a dat la unul dintre ajutoarele lui şi următoarea lună copiii au avut viză şi au putut să vină în America. Atunci soţia mea avea 4 ani. Eu intervin...eram pregătit, am fost invitat să cântăm la fundaţia lui, dar chiar înainte cu o săptămână am cântat pentru unul din generalii lui şi i-am spus povestea cum familia lui a ajutat. Şi a scos laptopul şi a început să-i scrie: George, trebuie să-l cunoşti pe omul ăsta, e foarte interesant" a povestit Ion Zanca despre momentul întâlnirii cu unul dintre cei mai importanţi oameni ai lumii. 

Urmăriţi interviul integral în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Ioan Zanca, românul care le-a cântat preşedinţilor americani George W. Bush şi Barack Obama