Antena Meniu Search
x

Ionuţ Maior a suferit arsuri majore pentru că ales să-şi salveze soţia

Fiecare anunt trist al medicilor, fiecare batalie pierduta cu viata, scoate la iveala noi povesti de curaj, devotament si iubire. Ionut n-a supravietuit infernului Colectiv pentru ca a ales sa apere cu trupul lui fiinta cea mai draga - sotia.

Vezi și

 Fiecare anunt trist al medicilor, fiecare batalie pierduta cu viata, scoate la iveala noi povesti de curaj, devotament si iubire. Ionut n-a supravietuit infernului Colectiv pentru ca a ales sa apere cu trupul lui fiinta cea mai draga - sotia. Florin, bodyguardul clubului, ar fi putut scapa fara o zgarietura. Era cel mai aproape de usa cand a izbucnit calvarul. Dar, a decis ca e dator sa le salveze vietile celor pe care nu i-a cunoscut niciodata, dar, la fel ca si el, erau tineri si meritau sa-si scrie alte capitole in povestea de viata.

În weekend s-au stins, unul câte unul, 14 eroi. Oameni care şi-au riscat viaţa pentru alţii. Sâmbătă, după opt zile în menghina morţii, a cedat Ionuţ Maior. La câteva saloane distanţă, in Spitalul Universitar, trăieşte, datorită lui, soţia. Când de pe pereţii clubului cadea buretele aprins, Ionuţ a acoperit-o cu trupul pe Livia, care a scăpat cu arsuri uşoare la mâini.

Medicii au sperat că Horchi, aşa cum îi ziceau prietenii, îşi va găsi salvarea în Olanda. Dar, la aterizarea aeronavei SMURD la Rotterdam, inima i-a cedat. Trupul său a fost adus deja în ţară, unde-l plâng prietenii. Cristian Florin Popescu va fi înmormântat mâine, lângă mama sa. Care s-a stins acum câteva luni.

La Colectiv lucra şi Alexandra Rădulescu. Era barmaniţă şi avea 26 de ani. A ajuns cu arsuri pe o mare parte din suprafaţa corpului la Floreasca. Starea ei era atât de gravă, încât transferul in strainatate nici macar nu s-a putut lua in calcul. Familia şi prietenii s-au rugat zi şi noapte să-şi revină. După nouă zile, Alexandra a pierdut lupta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ionuţ Maior a suferit arsuri majore pentru că ales să-şi salveze soţia