Meniu
Search
x

Video Ipoteză cumplită în cazul doctoriței care a fost găsită moartă, într-un spital din Constanța

Un medic a fost găsit mort în cabinetul unui spital privat din Constanţa. De dimineaţă urma să iasă din gardă şi nu a mai dat niciun semn colegilor. Femeia, de 38 de ani, a fost descoperită fără suflare, încuiată în propriul cabinet.

De Andre Rotaru la 25.04.2021, 20:35
Vezi și
  • Surse din anchetă vorbesc despre o posibilă sinucidere pe fondul unei depresii

Puţin după ora 11.00 a fost dată alarma în spitalul privat din Constanţa. Nimeni nu ştia unde este doctoriţa care intrase de gardă ieri. Colegii au sunat-o în zadar. Au bănuit că s-a întâmplat ceva şi au spart uşa cabinetului.  

Medicul intrase de gardă cu o seară înainte, la ora 20.00 Pe tot parcursul nopţii a avut doar două consultaţii, dupa care s-a retras în cabinetul propriu.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: A fost găsită într-o încăpere a unității spitalicești. Pe trup nu se văd urme de violență.

Medicii nu mai putut să o salveze

Pe acelaşi subiect

A fost resuscitată câteva zeci de minute, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Femeia de 38 de ani era angajată la spitalul privat din Constanţa ca medic internist. Era căsătorită şi avea un copil. De curând fusese infectată cu coronavirus şi a trecut cu greu peste boală. Reprezentanţii spitalului spun că nu şi-au dat seama că avea nevoie de ajutor. 

Conducerea spitalului: Aceasta a intrat de tură fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. 

Surse din anchetă spun că cel mai probabil medicul s-a sinucis cu ajutorul unui cocktail de medicamente.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ipoteză cumplită în cazul doctoriței care a fost găsită moartă, într-un spital din Constanța