Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul accidentului din Jilava, în urma căruia o mamă şi fiul ei de un an şi jumătate au murit: SINUCIDEREA! (VIDEO)

Anchetatorii iau în calcul varianta şocantă a sinuciderii, în cazul accidentului din Jilava, soldat cu moartea unei mame şi a copilului ei de un an si jumatate. Mădălina ar fi intrat, premeditat, în tirul de pe contrasens. Surse din cadrul anchetei susţin că soţul femeii a confirmat că ea trecea printr-o depresie.

Vezi și

Anchetatorii iau în calcul varianta şocantă a sinuciderii, în cazul accidentului din Jilava, soldat cu moartea unei mame şi a fiului ei în vârstă de un an şi jumătate. Mădălina ar fi intrat, premeditat, în tirul de pe contrasens. Surse din cadrul anchetei susţin că soţul femeii a confirmat că ea trecea printr-o depresie. 

Ora 17 şi 14 minute. Pe drumul naţional 5, în localitatea Jilava, o maşină intră, din senin, pe contrasens. Se loveşte frontal de un tir. O mamă şi un copil mor pe loc. 

Iniţial, teribilul accident a părut o greşeală la volan. După mai bine de 20 de ore de anchetă, ipoteza principală devine halucinantă. Pare să vine vorba de o sinucidere. 

În locul unde s-a produs tragedia nu există urme de frânare. În plus, experitiza arată, până în acest moment, că femeia, după ce a ieşit pe contrasens, nu a avut nici măcar intenţia de a redresa maşina. Iar impactul frontal cu tirul a fost unul fatal. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul autocamionului implicat în accident venea din Ploieşti, unde a descărcat marfa şi urma să plece spre casă, în Grecia. Acum, însă, este implicat într-o anchetă.

Femeia nu a evitat nimic, pur şi simplu a tras de volan, susţine bărbatul. În Grecia are familie, o soţie şi un copil. Încă nu a avut curajul să le spună de ce nu va ajunge acasă.

Poliţiştii l-au audiat astăzi şi pe soţul femeii. Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul crede şi el... că ceva nu este în regulă cu acest accident.

"Mi-e teamă că a vrut să facă asta... În ultima perioadă nu era bine. Parcă era o depresie...", ar fi spus soţul Mădălinei, potrivit unor surse din anchetă.

Un gând negru care într-o fracţiune de secundă a distrus o familie. A ucis o mamă şi un copil mic. Pe pagina sa de Facebook, soţul femeii îşi scrie durerea. 

"Cuvinte nu mai am... Aţi plecat prea repede, mult prea repede şi nu am putut face nimic să vă opresc. Măcar o şansă dacă aş fi avut şi dacă Divinitatea mi-ar fi dat-o să opresc tragedia! (...) Ce ne facem fără voi?", a scris bărbatul.

Rezultatul final al expertizei va fi gata peste câteva săptămâni. Până acum, poliţiştii ilfoveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri sociale » IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul accidentului din Jilava, în urma căruia o mamă şi fiul ei de un an şi jumătate au murit: SINUCIDEREA! (VIDEO)