Antena Meniu Search
x

Video Italian de 73 de ani îndrăgostit lulea, păcălit cu aproape un milion de euro de iubita din Gorj. Femeia i-ar fi promis că se vor căsători

Finalul unei poveşti de dragoste dintre o româncă şi un italian se tranşează la tribunal. Tânăra originară din Gorj a fost trimisă în judecată după ce şi-ar fi păcălit iubitul cu aproape un milion de euro. Timp de câțiva ani, femeia i-ar fi cerut bani italianului cu promisiunea că se vor căsători.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 07.05.2021, 14:58

Vezi și

Totul s-a aflat în urmă cu trei ani când cetăţeanul italian a  venit în România şi a depus plângere la Parchetul din Târgu Jiu. Abia acum, tânăra a fost trimisă în judecată pentru înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată.  Cei doi s-ar fi cunoscut într-un club de noapte din Italia.

În rechizitoriul de aproape 500 de pagini, procurorii din Gorj susţin că tânăra de 32 de ani l-ar fi păcălit pe bărbatul din Italia că se va căsători cu el, că vor avea copii împreună şi că vor avea o viaţă liniştită.

Femeia s-a căsătorit cu un alt bărbat în 2016

În schimbul acestor promisiuni şi a declaraţiilor de dragoste, femeia l-a determinat pe cetăţeanul italian, în vârstă de 73 de ani, să-i trimită, în mai multe tranşe, 780.000 de euro, în perioada mai 2015 - septembrie 2017.

Însă, în 2016 ea s-a căsătorit în România cu un alt bărbat, dar a continuat să-i ceară bani cetăţeanului italian, care a fost nevoit să vândă o locuinţă şi mai multe bijuterii ca să o poată ajuta în continuare.

Femeia a susţinut în faţa anchetatorilor că este nevinovată şi că bărbatul i-a trimis banii din proprie iniţiativă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Italian de 73 de ani îndrăgostit lulea, păcălit cu aproape un milion de euro de iubita din Gorj. Femeia i-ar fi promis că se vor căsători