Antena Meniu Search
x

Italienii au arestat un român considerat cel mai căutat infractor din Elveția

Îl cheamă Vasile, la fel ca pe 600 de mii de români. Dar numele lui a devenit celebru în Elveţia. Cu zeci de spargeri la activ, Vasile Stanciu din Vaslui era cel mai căutat infractor din Ţara Cantoanelor

Vezi și

 Îl cheamă Vasile, la fel ca pe 600 de mii de români. Dar numele lui a devenit celebru în Elveţia. Cu zeci de spargeri la activ, Vasile Stanciu din Vaslui era cel mai căutat infractor din Ţara Cantoanelor. Şi hoţul cucel mai mult tupeu. Îşi făcea selfie după ce comitea furturile şi le lăsa poliţiştilor poza, pe post de suvenir. După 2 ani de spargeri pe bandă rulantă, vasluianul a ajuns în sfârşit după gratii. Şi asta din greşeală!

Numele lui Vasile Stancu e de cunoscut în Elveţia. În ultimii 2 ani, vasluianul a comis zeci de spargeri, cu pagube de aproape 150 de mii de euro. Îl căutau autorităţile din Elveţia, dar şi din Lichtenstein. Iar jurnaliştii elveţieni au venit vara trecută în satul vasluian Satu Nou, ca să afle detalii despre el.

E varianta familiei lui Vasile şi a cunoscuţilor. Nu ştiau cum îşi câştiga banii, ci doar că îi investea în casa pe care şi-o construia.

În ultimii ani, Vasile îşi însoţea furturile cu suveniruri pentru poliţişti. Îşi făcea câte un selfie cu un telefon furat pe care îl lăsa la locul faptei. Vasluianului i s-a înfundat însă zilele trecute, la graniţa dintre Elveţia şi Italia. S-a dat singur de gol. A văzut o patrulă a Poliţiei italiene, a intrat în panică şi a încercat să se ascundă după nişte copaci. Aşa a atras atenţia oamenilor legii. După ce l-au verificat, au aflat că este cel mai căutat hoţ din ţara vecină. Stanciu e arestat în Italia, care îl va extrăda în Elveţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Italienii au arestat un român considerat cel mai căutat infractor din Elveția