Antena Meniu Search
x

Îţi va recunoaşte faţa, nu doar amprenta! Aşa s-ar putea debloca următorul Iphone, care se lansează la toamnă

Următoarea versiune de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va aduce schimbări majore, iar printre acestea s-ar putea număra şi trecerea la securizarea telefonului folosind un sistem de recunoaştere facială.

Următoarea versiune de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va aduce schimbări majore, iar printre acestea s-ar putea număra şi trecerea la securizarea telefonului folosind un sistem de recunoaştere facială.

Analistul Rod Hall de la JPMorgan susţine că Apple va folosi pe următoarea generaţie de iPhone un scaner bazat pe laser ce va fi integrat în partea frontală a telefonului. Acesta va facilita deblocarea automată telefonului în urma recunoaşterii faciale a proprietarului, preluând rolul cititorului de amprente.

Informaţia vehiculată de Rod Hall se potriveşte cu unele dintre cele mai credibile zvonuri vehiculate până acum. Conform acestora, Apple ar urma să renunţe la butonul Home, eliminând dintr-un singur foc atât funcţiile de bază ale acestuia, cât şi senzorul de amprente integrat.

De aceea, mergând mai departe pe logica acestui zvon, Apple are nevoie de o alternativă pentru securizarea device-urilor sale. Până acum s-a vorbit de un senzor de citit amprente, iar acum apare varianta recunoaşterii faciale.

Pe acelaşi subiect

Este posibil ca cele două variante să nu se excludă reciproc. Nu ar fi o mare surpriză dacă versiunea de top a următorului iPhone ar dispune de sistemul de recunoaştere facială, în timp ce celelalte ar folosi senzorul de amprente integrat în ecran sau mutat pe spatele telefonului.

Informaţiile de până acum vorbesc de trei versiuni de iPhone pe care Apple ar urma să le lanseze în toamna acestui an. Vârful gamei ar urma să fie un model de 5.8 inch, al cărui ecran, datorită renunţării a butonul Home, va ocupa probabil un procent mai mare din partea frontală a telefonului.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Îţi va recunoaşte faţa, nu doar amprenta! Aşa s-ar putea debloca următorul Iphone, care se lansează la toamnă