Antena Meniu Search
x

Gravida lovită pe o trecere de pietoni din Braşov e încă în comă

I-a promis soţiei lui că vor face cinci copii şi că vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Şi vrea să se ţină de promisiune. Laurenţiu, soţul tinerei gravide lovite pe o trecere de pietoni din Braşov, acum patru luni, luptă să-şi vindece soţia

Vezi și

I-a promis soţiei lui că vor face cinci copii şi că vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Şi vrea să se ţină de promisiune. Laurenţiu, soţul tinerei gravide lovite pe o trecere de pietoni din Braşov, acum patru luni, luptă să-şi vindece soţia. Iulia e acum internată la un spital din capitală. Dar şansa ei ar fi într-o clinică din Viena. Reporterii Observator au vizitat-o la spital.  

Iulia nu merge, nu gândeşte şi nu vorbeşte. Doar respiră. E imobilizată la pat, cu picioarele prinse strâns în ghips. Reporterii Observator au intrat în salonul unde tânăra de 26 de ani este internată.

Firma de asigurări nu a despăgubit nici acum familia, la patru luni de la accident. Şoferul care s-a urcat băut la volan şi-a lovit-o în plin pe Iulia a primit doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare. Şi nici măcar nu s-a interesat de soarta victimei lui. Are alte griji.

Pe 18 mai, Liviu Neculicioiu, angajat la primăria din Cristian, a dat peste Iulia pe trecerea de pietoni. Tânăra era gravidă în 8 luni şi extrem de fericită că va deveni mamă. În clipa fatidică, era de mână cu soţul ei, salvator de meserie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gravida lovită pe o trecere de pietoni din Braşov e încă în comă