Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este tânăra care a murit împreună cu cele două fiice în teribilul accident din Harghita (Foto)

Kinga, o femeie de 30 de ani, din Harghita, dar şi cele două fiice ale sale în vârstă de 3 ani şi 9 luni, au murit pe loc în urma unei tragedii pe şosea.

de Redactia Observator

la 26.01.2018 , 13:55

Kinga, o femeie de 30 de ani, din Harghita, dar şi cele două fiice ale sale în vârstă de 3 ani şi 9 luni, au murit pe loc în urma unei tragedii pe şosea.

Groaznicul accident în urma căruia femeia şi cele două fiice ale sale şi-au pierdut viaţa s-a petrecut, noaptea trecută, pe drumul dintre localităţile Izvoru Mureşului şi Sândominic din Harghita.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, soţul femeii care a murit se afla la volanul unui autoturism, iar la un moment dat, din cauza drumului acoperit cu zăpadă şi gheaţă, a pierdut controlul direcţiei.

Articolul continuă după reclamă

Maşina a derapat şi a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului deosebit de violent, atât femeia, cât şi cele două fiice ale sale, care nu purtau centurile de siguranţă, au fost proiectat în afara maşinii.

Mama de 30 de ani şi fetiţa de 3 ani au murit pe loc. Medicii sosiţi la locul tragediei, în zona localităţii Izvoru Mureşului au încercat în zadar să o resusciteze pe fetiţe de nouă luni.

Şoferul care a provocat accidentul, dar şi şoferul celuilalt autoturism, au fost grav răniţi şi au ajuns la spitalul din Miercurea-Ciuc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Ea este tânăra care a murit împreună cu cele două fiice în teribilul accident din Harghita (Foto)