Antena Meniu Search
x

Video Jacuzzi VIP, oferta de Dragobete pentru cuplurile de îndrăgostiţi, la un Aqua Park din România: "Fără camere, bineînţeles. Atmosfera e bună, apă caldă"

O vacanţă reuşită şi fără stres este cu siguranţă nu doar la schi, ci şi în parcurile acvatice cu tobogane şi ape termale. Aşa au ales mii de turişti din toate colţurile ţării să-şi petreacă zilele libere. Aqua Park-ul din Oradea a devenit neîncăpător ieri, iar, la amiază, casele de bilete s-au închis după ce toate locurile au fost epuizate. 

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 11:56

Vezi și

A fost distracţie pe cinste, săptămâna aceasta, în cel mai mare Aqua Park din vestul României. Turişti din toate colţurile ţării umplut piscinele până la refuz. În pași de dans latino și nu numai, oamenii și-au consumat energia în bazinele cu apă fierbinte. 

Ionuţ Maxx: Aqua Zumba este un tip de antrenament care se desfăşoară în piscine. Este denumit totodată şi ca Zumba Party, unde toată lumea se simte bine, arde calorii şi totodată suntem foarte mulţumiţi că lumea reacţionează la ceea ce facem noi.

Aqua Park-ul din Oradea se întinde pe 7 hectare, iar, pentru copii, locul este un adevărat paradis. De Dragobete, cei îndrăgostiţi au avut zone special amenajate.

Mihai Oprean, administrator: Zonele preferate de cupluri sunt cele de masaj şi vedeta noastă sunt jacuzzi-urile VIP, unde fiecare se poate bucura de o atmosferă privată, fără alte intervenţii.

Reporter: Fără camere?

Mihai Oprean, administrator: Fără camere, bineînţeles.

Cuplu: Am mai fost şi ne place foarte mult. Atmosfera e bună, apă caldă.

Ieri a fost atât de aglomerat încât casele s-au închis după ce toate locurile au fost epuizate.

Mihai Oprean: Sunt peste o mie de clienţi din ţară şi din străinătate. Avem o atmosferă foarte electrizantă, dinamică. Toată lumea se simte bine şi aşteptăm pe toată lumea să vină şi în zilele următoare la noi, în Aqua Park.

Complexul acvatic din Oradea este deschis pe toată durata anului. Pentru o zi întreagă vizitatorii trebuie să scoată din buzunar de 90 de lei pentru adulți și 50 de lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Jacuzzi VIP, oferta de Dragobete pentru cuplurile de îndrăgostiţi, la un Aqua Park din România: "Fără camere, bineînţeles. Atmosfera e bună, apă caldă"