Antena Meniu Search
x

Jaf esuat intr-un club din Gherla. O chelnerita i-a tinut piept unui tanar inarmat, care in cele din urma a fugit

Un tanar care a vrut sa jefuiasca un club din Gherla a fugit fara sa priveasca inapoi, dupa ce a fost infruntat de vanzatoarea pe care a gasit-o in local.

Vezi și

Sase dimineata. Dupa o noapte plina, angajata localului se pregatea sa inchida si sa plece spre casa. Dar in timp ce facea curat, un tanar care avea fata acoperita cu un fular a intrat pe usa si i-a pus un pistol in fata. “A intrat in local si a amenintat ospatarita cu un pistol dupa care a solicitat sa-i dea sumele de bani realizate in acea zi”, a confirmat comisarul sef Gurzau Ioan, adjunctul Politiei municipiului Gherla.

Amenintarea talharului n-a speriat-o pe femeie. Si-a vazut mai departe de treaba ca si cum barbatul n-ar exista. Acesta n-a cedat. A urmarit-o pana in spatele tejghelei. In acel moment agresorul si-a dat seama ca femeia nu-i va da niciun ban, asa ca s-a hotarat sa-i ia singur. Dar si de aceasta data, angajata i-a dat planurile peste cap. Nu numai ca l-a impiedicat sa ajunga la bani, dar a incercat sa-i smulga si pistolul din mana. “Ospatarita a reustit sa actioneze butonul de panica, dupa care persoana necunoscuta a disparut”, a mai explicat comisarul sef Gurzau.

Dupa doar cateva ore, oamenii legii au reusit sa-l gaseasca. “A fost identificat un tanar de 24 de ani domiciliat in localitatea Ramnicu Valcea si care locuia fara forme legale pe raza comunei”, a adaugat adjunctul Politiei municipiului Gherla.

Tanarul a fost retinut pentru tentativa de talharie si detinere fara drept a unei arme neletale. Astazi, va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Risca sa stea dupa gratii intre sapte si 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Jaf esuat intr-un club din Gherla. O chelnerita i-a tinut piept unui tanar inarmat, care in cele din urma a fugit