Antena Meniu Search
x

Jaf în cazino! Un individ cu cagulă a reuşit să dispară cu peste 30 de mii de lei

A fost panică în această dimineaţă la un cazino din Petroşani! Un bărbat cu cagulă a intrat în sala de jocuri şi sub ameninţarea armei a golit caseta de valori.

A fost panică în această dimineaţă la un cazino din Petroşani! Un bărbat cu cagulă a intrat în sala de jocuri şi - sub ameninţarea armei - a golit caseta de valori.

Hoţul - cu faţa acoperită - a pătruns în sala de jocuri şi i-a pus casierei cuţitul la gât. A luat peste 30 de mii de lei din caseta de valori şi s-a făcut nevăzut. Abia în acel moment casiera a putut să apese butonul de panică. Firma care asigura paza a venit cât se poate de repede, însă degeaba. Poliţiştii şi cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale au ridicat imaginile de pe camera de supraveghere şi vor încerca să-l identifice pe tâlhar.

De asemenea, vor cerceta şi modul în care sala de jocuri era păzită în momentul atacului. Casiera de 29 de ani a ajuns, însă, la spital, pentru că a suferit un puternic atac de panică. În cazul în care va fi prins, individul care i-a pus cuţitul la gât şi a fugit cu banii va fi acuzat de tâlhărie calificată. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Stiri sociale » Jaf în cazino! Un individ cu cagulă a reuşit să dispară cu peste 30 de mii de lei