Antena Meniu Search
x

Jaf Neamt: Angajatii Postei au cazut la testul poligraf

Soferul si insotitorul masinii Postei din care au fost furate saptamana trecuta 2,2 milioane lei, au fost nevoiti sa raspunda mai multor intrebari la testul poligraf

Vezi și

Ancheta in cazul jafului din data de 16 mai este in plina desfasurare, dar autoritatile nu au dat de urma hotilor, motiv pentru care cei doi angajati ai Postei au fost testati la poligraf, in Bacau. Niciunul dintre ei nu a trecut prea bine de intrebarile puse, rezultatele aratand ca atitudinea lor nu a fost una sincera. Asta inseamna ca cei doi ar avea ceva de ascuns, eventual aspecte importante despre transportul de bani din acea zi, de unde si banuiala politistilor ca totul a fost o actiune “la pont”.

Pentru inlaturarea orice dubiu, angajatii Postei vor relua testul la o diferenta de cateva zile, in ideea ca primele rezultate ar putea fi influentate de cele intamplate joi. In ultimele zile peste 100 de persoane au fost audiate, iar informatiile arata ca doua masini au stationat in apropierea locului unde a avut locul jafului. Ceea ce nu se potriveste este culoarea celor doua masini.

Pe data de 16 mai, pe DN15, in dreptul comunei Bargaoani, o masina a Postei a fost pradata de hoti, care au reusit sa sustraga suma de 2,2 milioane de lei, banii pensionarilor din Roman si mai multe comune din judetul Neamt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Jaf Neamt: Angajatii Postei au cazut la testul poligraf