Antena Meniu Search
x

Jandarmul erou din Cluj: a prins, în timpul liber, un șofer care a lovit pe trecere o fată de 19 ani și a fugit

Un jandarm clujean a devenit erou peste noapte, după ce a urmărit şi reţinut un şofer care a lovit o tânără de 19 ani pe o trecere de pietoni şi apoi a fugit.

Vezi și

Un jandarm clujean a devenit erou peste noapte, după ce a urmărit şi reţinut un şofer care a lovit o tânără de 19 ani pe o trecere de pietoni şi apoi a fugit. Jandarmul era în timpul liber când a văzut accidentul de la volanul maşinii sale şi nu a ezitat nicio clipă până să pornească în misiunea de urmărire.

Plutonierul major Ciprian Filip nu avea nicio idee că urma să devină eroul unei adolescente de 19 ani. Tânăra traversa pe o trecere de pietoni, de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, când şoferul unui BMW a lovit-o în plin.

După ce s-a asigurat că viaţa tinerei nu este în pericol, jandarmul a plecat în urmărirea şoferului, pe care l-a prins şi l-a reţinut. Culmea, în faţa unui bar. Acolo a aşteptat şi intervenţia colegilor de la poliţia Rutieră.

Intervenţia jandarmului a evitat o situaţie asemănătoare cu cea petrecută în Craiova, în luna ianuarie. Atunci, un şofer fugar care a accidentat un bărbat şi pe fetiţa lui de un an pe o trecere de pietoni, a fost prins după mai bine de trei săptămâni, pentru că şi-a dezmembrat maşina.

Poliţiştii l-au prins pe el şi pe cei trei complici care l-au ajutat, după ce au identificat piesele împrăştiate din maşina făcută bucăţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Jandarmul erou din Cluj: a prins, în timpul liber, un șofer care a lovit pe trecere o fată de 19 ani și a fugit