Antena Meniu Search
x

E din familie! Sora jandarmului filmat în timp ce lovea protestatarii a fost condamnată la închisoare, pentru lovirea unui elev

Noi informații apar în cazul  jandarmului filmat cum lovea protestatarii din Piaţa Universităţii. Sora jandarmului a fost condamnată la 6 luni de închisoare.

Jandarmul filmat in timp ce loveste protestatari, la Universitate

Noi informații apar în cazul  jandarmului buzoian Răducu Şerban, filmat cum lovea protestatarii din Piaţa Universităţii din Capitală. Sora jandarmului a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

Mihaela Burnel, fostă Şerban, a intrat în invăţământ în anul şcolar 2013-2014, iar în vara anului 2015 a avut un incident cu un elev de clasa a VI-a de a Şcoala din Padina, pe care l-a pălmuit în faţa clasei. Părinţii copilului au mers să discute cu profesoara şi apoi s-au adresat Poliţiei care a deschis un dosar penal.

Dosarul a ajuns în instanţă, iar magistraţii Judecătoriei Pogoanele au condamnat-o pe sora jandarmului în septembrie 2016 la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

Cum decizia Judecătoriei Pogoanele nu era definitivă profesoara Mihaela Burnel a făcut apel, iar în luna noiembrie Curtea de Apel Ploieşti a respins contestaţia, decizia Judecătoriei Pogoanele rămânând definitivă.

Imagini cu jandarmul care loveşte cu pumnul participanţi la protestele de sâmbătă din Piaţa Universităţii au fost distribuite intens pe reţelele sociale provocând reacţii vehemente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » E din familie! Sora jandarmului filmat în timp ce lovea protestatarii a fost condamnată la închisoare, pentru lovirea unui elev