Antena Meniu Search
x

Noi imagini de la intervenţia în forţă a jandarmilor, la metrou | Video

Avem noi imagini de la intervenţia în forţă a jandarmilor de seara trecută şi dovada că a fost folosit, printre călători, spray lacrimogen. Confruntarea violentă din subteran a fost surprinsă din mai multe unghiuri de către martorii din tren care s-au trezit în mijlocul unui film de acţiune.Suporterii acuză că în timpul intervenţiei s-au făcut abuzuri.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 03.10.2020, 23:14

Vezi și
  • Jandarmii au intervenit pentru a întrerupe o bătaie între suporteri
  • S-a folosit şi spray lacrimogen

Scenele scoase parcă din filmele de acţiune au fost surprinse de martorii speriaţi pe peronul staţiei Ştefan cel Mare. Suporterii sunt scoşi violent din trenul oprit, aruncaţi pe peron şi încătuşaţi. Totul, în mijlocul zilei, printre călătorii îngroziţi.

Jandarm: "Culcat! Culcat! Pune-le cătuşe, ţi-am zis!"

După descinderea în forţă, jandarmii îi duc pe suporteri la suprafaţă. Susţin că erau înarmaţi şi periculoşi.

Georgian Enache, Jandarmeria: "Membrii ai celor două galerii intenţionau să se întâlnească în proximitatea stadionului pentru a îşi disputa diverse rivalităţi. Li s-a interzis deplasarea în zona stadionului. A fost nevoie de o intervenţie rapidă, fermă. S-a luat măsura imobilizării acestora"

Forţele de ordine spun că au alergat, în total, peste 160 de oameni. Peste 30 au ajuns la audieri. Doi jandarmi ar fi fost răniţi în timpul misiunii. Dar suporterii sunt cei care vor, acum, să dea în judecată înstituţia de ordine publică pentru abuz.

Purtător de cuvânt Peluza Sud Steaua: "Se vede clar că jandarmii coboară la metrou şi încep să gazeze lumea"

Jandarmeria a confirmat că au fost folosite spray uri cu piper în staţie.

A fost deschis un dosar penal. Jandarmii au anunţat că rămân în alertă, mai ales că se aşteaptă la noi incidente în această seară, la derbyul dintre FCSB şi Dinamo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini de la intervenţia în forţă a jandarmilor, la metrou | Video