Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Judecătorii au lăsat liber un şofer care a strivit cu maşina o femeie, pe trotuar!

Decizie revoltătoare la Lugoj! Un şofer care a strivit cu maşina o femeie pe trotuar, apoi a fugit e lăsat liber de judecători

de Redactia Observator

la 14.06.2014 , 19:41

Decizie revoltătoare la Lugoj! Un şofer care a strivit cu maşina o femeie pe trotuar, apoi a fugit e lăsat liber de judecători

Femeia strivită de maşină, pe trotuar, şi soţul ei aşteptau decizia judecătorilor. La fix un an de la groaznicul accident, a venit verdictul. O pedeapsă de trei ani cu suspendare pentru şoferul care le-a distrus viaţa. Bărbatul a condus beat, nu avea carnet, apoi a fugit în timp ce victima lui implora ajutorul.

Aceasta a avut răni grave la cap şi un picior strivit. A fost nevoie de sase operaţii ca să poată merge din nou. Se mişcă greu, iar durerile sunt cumplite.

Vezi și

Familia femeii îşi va căuta acum dreptatea într-un proces civil. Îl vor da în judecată pe şoferul de 28 de ani şi vor cere daune morale şi materiale. Când a auzit că avocaţii victimei lui vor cere despăgubiri, tânărul a izbucnit în râs.

După ce a lovit cu maşina o femeie şi a fugit, şoferul de 28 de ani a stat în arest preventiv aproape două luni. Le-a spus anchetatorilor că testa viteza maşinii pentru că voia să o vândă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Judecătorii au lăsat liber un şofer care a strivit cu maşina o femeie, pe trotuar!