Antena Meniu Search
x

Inventatorul Justin Capră s-a întors acasă

După două săptămâni de spitalizare, inventatorul Justin Capră s-a întors în casa lui din judeţul Prahova

Vezi și

După două săptămâni de spitalizare, inventatorul Justin Capră s-a întors în casa lui din judeţul Prahova

Justin Capră a fost nerăbdător să se întoarcă acasă, în comuna Filipeştii de Pădure, din judeţul Prahova. Prima oară a intrat în garaj, unde era aşteptat de maşina lui ecologică, invenţie proprie, care consumă un litru de combustibil la 100 de kilometri parcurşi. Vehiculul a rămas în grija unui prieten, care are privilegiul să lucreze din când în când cu celebrul inventator.

După două sătămâni petrecute în două spitale, acesta a fost externat. Starea lui a fost gravă, după ce glicemia îi crescuse mult peste limita normală.

Savantul în vârstă de 81 de ani crede cu tărie că liniştea sufletească i-a fost cel mai bun remediu. În perioada în care era internat, prietenii i-au făcut numeroase vizite şi au încercat să-l consoleze. Ca să se recupereze mai repede trebuie să respecte un regim alimentar, însă nu întotdeauna îi ajung banii să cumpere mâncare sănătoasă.

Justin Capră a fost premiat de sute de ori în toată lumea. Printre lucrările lui se numără şi rucsacul zburător, folosit de cosmonauţii americani. Cei care doresc să-l sprijine pe inventator pot obţine informaţiile necesare dacă trimit un e-mail la adresa - [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Inventatorul Justin Capră s-a întors acasă