Antena Meniu Search
x

Un kinetoterapeut de la Spitalul din Târgovişte a ajuns pe podium la Campionatul Mondial de Culturism

Un kinetoterapeut dâmboviţean participă la campionatele de culturism şi îi uimeşte pe toţi cu felul în care arată. Bărbatul lucrează la Spitalul din Târgovişte.

Vezi și

Un kinetoterapeut din Dâmboviţa participă la campionatele de culturism şi îi uimeşte pe toţi cu felul în care arată. Bărbatul lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, iar de la muncă se duce în sala de forţă, unde munceşte ore în şir. Eforturile nu i-au rămas recompensate. A ajuns pe podium la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness.

Andrei Alexandrescu face spectacol pe scenă, la fiecare competiţie. Bărbatul are 40 de ani şi din liceu şi-a descoperit pasiunea pentru culturism. Munca i-a fost încununată de succes la nenumărate competiţii, iar la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness, Andrei a obţinut locul III la categoria sub 80 de kilograme. 

Andrei se antrenează în sala de forţă chiar şi de câte două ori pe zi. Iar asta s-a văzut în timp şi este cât se poate de atent cu alimentaţia. 

Când nu e în sala de sport, Andrei Alexandrescu e în sala de recuperare. De zece ani lucrează la spitalul din Târgovişte unde Îmbracă uniforma de kinetoterapeut şi îşi face meseria cum ştie mai bine. 

Andrei Alexandrescu e fericit că poate face culturism până la o vârstă înaintată, aşa cum permite, de obicei, acest tip de sport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un kinetoterapeut de la Spitalul din Târgovişte a ajuns pe podium la Campionatul Mondial de Culturism