Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, în vizită la unitatea medicală ridicată de marile companii din România: Sunt impresionat!

Președintele Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi” ridicată la inițiativa mai multor companii private din România și s-a arătat profund impresionat de ce a găsit acolo.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.04.2020, 12:40

Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi” Vezi și

”E totul special amenajat aici, e un spațiu gândit a fi un depozit sau magazin. Dar prin inițiativă privată s-a realizat un spital. Apreciez foarte foarte mult această inițiativă privată a firmelor Auchan și Leroy Merlin, cu sprijinul altor firme și ONG-uri. Sunt impresionat. Avem multe soluții noi, inovatoare”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că unitatea medicală va fi operată într-un parteneriat cu Institutul Matei Balș și ISU.

”Țin să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat aici, firmelor, ONG-urilor, voluntarilor. Ceva similar se va găsi și în altă parte din țară. Sunt bucuros că antreprenorii, ONG-urile, voluntarii au înțeles să nu lase statul singur în această epidemie”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Klaus Iohannis, în vizită la unitatea medicală ridicată de marile companii din România: Sunt impresionat!