Antena Meniu Search
x

La 60 de ani si-a descoperit adevarata vocatia: aceea de a fi femeie!

Este inginer, profesor in medicina, barbat si femeie in acelasi timp. S-a nascut hermafrodit si toata viata si-a dedicat-o stiintei. Acum, are 63 de ani si si-a schimbat numele din Bill in Desire.

Vezi și

Si-a schimbat look-ul, dar nu si meseria sau familia. Indiferent de sex, Bill sau Desire este om de stiinta si partenerul de viata al unei romance nascute in Bihor. O romanca cu care are patru copii, care il iubeste neconditionat si care acum ii seamana.

Profesorul se numeste Bill Nelson. Este inginer, profesor in medicina. Si inventator. De 10 ani si-a schimbat infatisarea. A devenit Desire Dubounet. O decizie care pe sotia sa, romanca, n-a deranjat-o.

Sunt amandoua blonde, acum. Si, culmea, seamana ca doua picaturi de apa. Raman impreuna pentru ca se cred suflete pereche. S-au crezut mereu si se iubesc la fel ca intotdeauna.

“M-am indragostit de ea si am zis ca trebuie sa-i spun, voi fi onest. Si i-am spus: ma simt femeie in interior. Ea s-a uitat la mine si mi-a spus: hai sa mergem la cumparaturi”, spune Bill Nelson.

Se intampla acum aproape doua decenii. S-au intalnit la Budapesta, unde romanca nascuta in Bihor se stabilise. Pe-atunci, Desire era Bill, un om de stiinta cu o poveste incredibila.

La varsta de 18 ani, Bill Nelson lucra la compania care facea sistemul de navigatie pentru Apollo 13. In 1970, cosmonautii au avut probleme tehnice in drumul capsulei spatiale spre Luna. Bill Nelson a refacut calculele pentru sistemul de navigatie si asa Apollo 13 a revenit pe Pamant.

Era inginer, dar nu s-a oprit aici: “Si am vrut sa studiez electricitatea corpului omenesc. In clasa a V-a noi invatam ca organismul este compus din atomi. In afara tuturor atomilor sunt electroni, iar electronii nu se ating. Primele cercetari pe care le-am facut au fost in 1973. Acum 40 de ani. Da, sunt batran”.

Nelson a combinat stiintele matematicii, fizicii cuantice, electronicii cu homeopatia, medicina si programarea computerizata. A inventat un aparat medical de electropunctura: “Putem sa masuram unda cerebrala, putem sa masuram ritmul inimii prin pulsul dintre mana dreapta si mana stanga”.

Acest aparat nu este acceptat in Statele Unite, dar este pe teritoriul Europei.

La varsta de 63 de ani, Bill transformat in Desire isi spune si Ingerul lui Dumnezeu. Ataca producarorii de medicamente, alimentele modificate genetic si tigarile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » La 60 de ani si-a descoperit adevarata vocatia: aceea de a fi femeie!