Antena Meniu Search
x

La aeroport, românii sunt nevoiți să renunțe la sarmalele, murăturile sau cârnaţii din bagaje

Nu tot ce se mănâncă zboară. E regula pe care unii români nu o ştiu şi se trezesc, pe aeroport, că trebuie să renunţe la bunătăţile din bagaje. Sarmale, palincă, murături sau cârnaţi.

Vezi și

 Nu tot ce se mănâncă. zboară. E regula pe care unii români nu o ştiu şi se trezesc, pe aeroport, că trebuie să renunţe la bunătăţile din bagaje. Sarmale, palincă, murături sau cârnaţi - aşa arată meniul pe care mulţi vor să-l ducă în străinătate, pentru o masă bogată de sărbători. Dar niciodată bunătăţile nu ajung pe masă, ci rămân pe aeroport.

Bucatele ca la mama acasă aşezate cu grijă printre haine au rămas până la urmă pe pământ românesc. Bagajul, fie el şi de sărbători, are regulile lui. Fără mâncare în bagajul de mână. Nici la cală nu poate ajunge orice.

Românii care pleacă în aceste zile în străinătate ar trebui să ştie că pe aeroport controalele bagajelor sunt foarte amănunţite. Şi să se informeze de fiecare dată când vor să pună în bagaj şi altceva, în afară de haine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » La aeroport, românii sunt nevoiți să renunțe la sarmalele, murăturile sau cârnaţii din bagaje