Antena Meniu Search
x

La Arad, animalele fara stapan au devenit tinte mobile

O căţeluşa a fost împuşcată ,în plină stradă, iar proiectilul s-a oprit în coloana vertebrală. Patrupedul a rămas ţintuit la pământ ,pentru că nu şi-a mai putut mişcă lăbuţele din spate.O femeie, înduioşată de soarta ei, a dus-o la un cabinet veterinar

Vezi și

O căţeluşa a fost împuşcată, în plină stradă, iar proiectilul s-a oprit în coloana vertebrală. Patrupedul a rămas ţintuit la pământ, pentru că nu şi-a mai putut mişcă lăbuţele din spate.O femeie, înduioşată de soarta ei, a dus-o la un cabinet veterinar

A fost operată, dar acum urmează un proces indelung de recuperare. Între timp,bărbatul care a tras se plimbă liber, pe străzi.

Se numeşte Bela şi se poate spune că a avut zile. După ce a fost alesă la întâmplare, drept ţintă, de un pistolar, a supravieţuit. Chiar dacă medicii veterinari au intervenit la timp şi au scos glonţul, căţeluşa mai are mult până să se recupereze.

Medicii veterinari au anunţat deja poliţia. În Arad, căţeluşa nu este primul animal ales drept ţintă vie. Acum un an, şi un pui de pisică a fost împuşcat. Făptaşul nu a fost prins nici până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » La Arad, animalele fara stapan au devenit tinte mobile