Antena Meniu Search
x

L-a călcat de un TIR și apoi l-a așezat pe pe marginea drumului. Medicii nu au mai putut face nimic

Accident cu urmări şocante, în Bacău. Un bărbat a fost călcat de un TIR dar şoferul l-a scos de sub mastodont, l-a aşezat pe marginea drumului şi a plecat mai departe. Victima, probabil în stare de şoc, a mers acasă.

Vezi și

Accident cu urmări şocante, în Bacău. Un bărbat a fost călcat de un tir dar şoferul l-a scos de sub mastodont, l-a aşezat pe marginea drumului şi a plecat mai departe. Victima, probabil în stare de şoc, a mers acasă. Acolo însă i s-a făcut rău iar medicii nu au mai putut face nimic. Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

Cu spatele la autocamion şi un ziar în mână, bătrânul nici nu realizează ce i se întâmplă. Ajunge sub roţi şi, preţ de câteva secunde, şoferul îşi continuă drumul. Până când un bărbat îi face semn să oprească.

În cele din urmă, şoferul coboară din cabină şi începe să caute victima. O găseşte, o scoate de sub TIR şi o aşează pe o bordură. Apoi pleacă. L-a lăsat acolo, pur şi simplu.

Poate omul avea şanse dacă chema poliţia, să zic, sau ambulanţa la timp.

Rămas singur, bătrânul roagă un taximetrist să îl ajute. Nu îşi dă seama, probabil, cât de grav a fost rănit şi cere să fie dus acasă. Abia de acolo a sunat la 112. El nu a putut fi salvat. A venit în stop cardiorespirator şi nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. Bărbatul avea 75 de ani. Era căsătorit şi avea copii şi nepoţi.Poliţiştii l-au găsit repede pe şoferul fugar. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » L-a călcat de un TIR și apoi l-a așezat pe pe marginea drumului. Medicii nu au mai putut face nimic