Antena Meniu Search
x

La datorie în preajma Crăciunului: Polițiștii i-au luat locul lui Moș Crăciun și le-au dus daruri copiilor nevoiași

Câțiva polițiști din orașul Hârlău, județul Iași, au făcut câteva fapte bune înainte de Crăciun. Oamenii legii au împărțit pachete specile, copiilor nevoiași care aveau nevoie să primească un cadou de la ”Moș Crăciun”.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 11:47

La datorie în preajma Crăciunului: Polițiștii i-au luat locul lui Moș Crăciun
La datorie în preajma Crăciunului: Polițiștii i-au luat locul lui Moș Crăciun - IPJ Iași

La datorie în preajma Crăciunului! Polițiștii i-au luat locul lui Moș Crăciun și le-au dus cadouri copiilor nevoiași. Câțiva agenți din Hârlau, județul Iași, au pregătit cadouri pentru cei mici și au mers din casă în casă pentru a le distribui chiar înainte de sărbători. Toți s-au bucurat mult atunci când au văzut darurile pregătite special pentru ei. Mulți au fost și cei care aveau nevoie de acest cadou, mai ales că vine Crăciunul și poate nu au ce pune sub brad. 

”Mereu alături de oameni! Aceste cuvinte ne-au fost în inimă până în prezent și tot cu ele dorim sa pășim și în noul an! Întrucât sărbătoarea Crăciunului este prin simpla-i poveste o pildă de bunătate, am decis să facem întocmai și astfel ne-am dorit să bucurăm inimile câtorva copii.

De Crăciun, 10 copii se vor bucura de darurile polițiștilor inimoși din cadrul Poliției Orașului Hîrlău, care veghează permanent asupra siguranței lor. Acțiunea a fost însoțită de mesajul: Prin puterea exemplului, devenim mai buni!”, au transmis reprezentanții IPJ Iași. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » La datorie în preajma Crăciunului: Polițiștii i-au luat locul lui Moș Crăciun și le-au dus daruri copiilor nevoiași