Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun şi-a făcut apariţia în portul Constanţa, dar nu cu sania, ci îmbrăcat în scafandru. A adus daruri pentru copiii militarilor din forţele navale

În ultima vreme, Moşul are tot felul de probleme...tehnice. La Constanţa, a rămas fără sania trasă de reni. S-a răsturnat pe drumul spre mare, aşa că a fost nevoit să ceară ajutor. Vestea s-a răspândit cu uşurinţă printre copiii militarilor din fortele navale, care l-au aşteptat şi l-au încurajat. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 08:43

Vezi și

Zeci de copii s-au adunat pe cheu, în portul militar pentru a-l întâmpina pe Moş Crăciun. Ghidat de la suprafaţă, Moşul a ieşit cu bine din adâncuri. Şi cum drumul a fost dificil, iar temperatura apei mării foarte scăzută, tocmai ca să nu răcească, Moşul scafandru s-a schimbat în haine uscate, iar apoi a pregătit cadourile pentru copii. 

Moş Crăciun: Moşul repede se schimbă, pentru că are puterile lui magice. Am Crăciuniţele care mă ajută imediat. 

Copiii i-au recitat poezii, iar apoi au fost răsplătiţi cu dulciuri şi jucării. 

Fanel Radulescu, comandant Centrul de Scafandri Constanţa: Noi toţi am reuşit să gândim şi să punem în practică acest moment frumos de sfârşit de an.  

De altfel, evenimentul e deja o tradiţie în Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun şi-a făcut apariţia în portul Constanţa, dar nu cu sania, ci îmbrăcat în scafandru. A adus daruri pentru copiii militarilor din forţele navale