Antena Meniu Search
x

Dan Negru a povestit de ziua Antenei 1 ultima întâlnire cu Stela Popescu, pe platourile de filmare. Ce i-a spus marea actriţă

Astăzi avem un motiv în plus de bucurie la Antena 1 pentru că azi este ziua noastră! Antena 1 împlineşte 24 de ani.

Vezi și

Astăzi avem un motiv în plus de bucurie la Antena 1 pentru că azi este ziua noastră! Antena 1 împlineşte 24 de ani. Nu îmi amintesc de toţi, dar de neuitat rămân momentele în care Dan Negru lansa cele mai trăsnite provocări la Ciao Darwin.

Ne uitam cu toată familia, iar acum tot cu toată familia încă îi privim emisiunile, Revelionale care ţin toate generaţiile lipite de ecrane. De ziua Antenei 1 l-am invitat alături pe Dan Negru.

Iar ceea ce am aflat de la el, e extrem de emoţionant. Dan Negru a povestit ultima întâlnire cu Stela Popescu, în studiourile Antenei 1.

"Maine e un trailer la Guess my age. Din ianuarie începem cu emisiunile. Am filmat acum două săptămâni cu Stela Popescu. A venit la mine şi mi-a spus: băi Negrule, dar tu nu mai îmbătrâneşti? Aaa, începi să cheleşti, deci îmbătârneşti. Era extraordinară.", a spus Dan Negru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dan Negru a povestit de ziua Antenei 1 ultima întâlnire cu Stela Popescu, pe platourile de filmare. Ce i-a spus marea actriţă