Antena Meniu Search
x

La o lună de la lansare, site-ul "Lajumate.ro" se bucură de mare succes

În mai puţin de 30 de zile de la lansare, site-ul a ajuns la un număr de peste 150.000 de anunţuri active, iar aplicaţia pentru mobil, disponibilă în Google Play şi App Store, a atins un număr de aproape 50.000 de descărcări

Vezi și

În mai puţin de 30 de zile de la lansare, site-ul a ajuns la un număr de peste 150.000 de anunţuri active, iar aplicaţia pentru mobil, disponibilă în Google Play şi App Store, a atins un număr de aproape 50.000 de descărcări. Cifrele reprezintă o premieră pentru piaţă de anunţuri on-line din România.

Un număr tot mai mare de români sunt prezenţi pe site-urile de anunţuri on-line. Fie că încearcă să vândă diverse lucruri sau să găsească produse la cele mai bune preţuri, Internetul conţine o gama extrem de vastă de oferte. Interesul românilor pentru anunţurile on-line este demonstrat şi de cifrele obţinute de site-ul Lajumate.ro, cel mai nou player în domeniu de pe piaţă din România.

O altă premieră adusă pe piaţă din România de site-ul de anunturi Lajumate.ro, este faptul că pentru prima oară, anunţurile postate pe un site pot fi văzute şi la tv. 24 de ore pe zi, la fiecare " şi jumate ", un anunţ de pe site va apărea şi la televizor. În acest fel, oricare vânzător de pe site-ul Lajumate.ro va avea la dispoziţie o vizibilitate maximă a anunţurilor postate.

Pentru că trăim în era tabletelor şi a smartphone-urilor, acest lucru se reflectă acum şi în modul de realizare a tranzacţiilor on-line. Pentru a avea acces la cât mai multe informaţii despre produsul pe care îl cumpără sau îl vând, utilizatorii site-urilor de anunţuri on-line pot beneficia acum nu doar de fotografii, ci şi de un video al produsului comercializat. Această nouă opţiune a fost introdusă pe piaţă din România de site-ul Lajumate.ro .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » La o lună de la lansare, site-ul "Lajumate.ro" se bucură de mare succes