Antena Meniu Search
x

La un pas de moarte, chiar în faţa casei

Un şofer inconştient putea să omoare doi tineri pe o stradă din Târgu-Jiu. Aceştia stăteau de vorbă în faţa porţii când au fost luaţi pur şi simplu pe sus de maşina scăpată de sub control.

Vezi și

Un şofer inconştient putea să omoare doi tineri pe o stradă din Târgu-Jiu.  Aceştia stăteau de vorbă în faţa porţii când au fost luaţi pur şi simplu pe sus de maşina scăpată de sub control.

Zgomotul puternic i-a scos pe localnici din case în mijlocul nopţii. Au găsit o maşină distrusă şi doi tineri întinşi pe jos. Vecinii lor care în urmă cu câteva minute stăteau de vorbă în faţa porţii.

Medicii care l-au văzut primii pe unul dintre tineri spun că e o minune că a supravieţuit. Şi-ar putea pierde însă mâna. Un stâlp de la poartă i-a străpuns-o. Prietenul său a suferit mai multe fracturi.

Iar şoferul care i-a băgat în spital pe amândoi parcă a intrat în pământ. A fugit înainte ca poliţiştii să ajungă la locul accidentului. Când va fi găsit, va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » La un pas de moarte, chiar în faţa casei