Antena Meniu Search
x

Lacrimi amare pentru mama eroină care a salvat două copile

O zi toridă de sâmbătă a fost udată de lacrimile unei întregi comune. În localitatea braşoveana Voila, clopotele bisericii au bătut azi pentru două vieţi pierdute

Vezi și

O zi toridă de sâmbătă a fost udată de lacrimile unei întregi comune. În localitatea braşoveana Voila, clopotele bisericii au bătut azi pentru două vieţi pierdute

Îndurerată, fiica mamei eroine şi-a luat astăzi rămas bun. Crina i-a dat viaţă pentru a doua oară, marţi. A scos-o din apele Oltului. După câteva minute însă a pierdut-o pe a ei când a sărit după Alexandru. În biserica din localitatea Voila, clopotele au bătut astăzi pentru ea, dar şi băiatul pe care Crina nu a mai reuşit să-l aducă la mal.

Nu a ştiut să înoate, dar a sărit să salveze trei copii de la înec. Apa a crescut brusc în clipa în care s-a dat drumul la baraj, iar copiii au început să strige după ajutor. Fără să ezite, Crina s-a aruncat în apă. Pe copila ei şi pe cealaltă fetiţă le-a adus tefere la mal. Apoi, s-a întors după Alexandru, un băiat din Braşov care era în vacanţă la bunică.

În urma ei, mama eroină a lăsat-o acum pe fetiţa de doar 11 ani şi un soţ cu care până acum câteva zile muncea cot la cot.

Crina plecase acum patru zile, la scăldat în Olt, cu 12 copii. Salvatorii care au găsit-o pe femeie, fără suflare, spun că apa ascunde adevărate capcane, de la săpăturile care s-au făcut în albia râului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi amare pentru mama eroină care a salvat două copile