Antena Meniu Search
x

Lacul Brăteni din Bistriţa Năsăud, o destinație de vacanță excelentă pentru pescari

Lacul Brăteni, din Bistriţa Năsăud, poate fi destinaţia perfectă de vacanţă a pescarilor. Zona este amenajată cu spaţiu pentru pescuit, dar şi pentru campare, pentru că mulţi dintre cei care vin aici sunt pescari însoţiţi de familii.

de Redactia Observator

la 27.08.2019, 18:46

Vezi și

Lacul Brăteni, din Bistriţa Năsăud, poate fi destinaţia perfectă de vacanţă a pescarilor. Zona este amenajată cu spaţiu pentru pescuit, dar şi pentru campare, pentru că mulţi dintre cei care vin aici sunt pescari însoţiţi de familii. În timp ce pasionaţii de pescuit păzesc undiţele, restul familiei se poate relaxa la piscină sau la un picnic pe malul lacului. 

La 35 de kilometri de Bistriţa, turiştii găsesc o oază de linişte, relaxare şi un spaţiu special amenajat pentru pescarii înrăiţi. Lacul Brăteni, ce se întinde pe o suprafaţă de 25 de hectare. Luciul apei este plin de lişiţe, stârci, iar exemplarele de crap, de ten sau de somn care se găsesc din abundenţă în adâncuri, atrag familii întregi de pescari.

Cei mai buni pescari şi-au arătat talentele la undiţă şi au fost premiaţi pentru capturile lor. Cine nu pescuieşte, poate face plimbări de-a lungul lacului sau se poate relaxa la piscină. 

Turiştii care vin în zonă sunt răsfăţaţi şi cu specialităţile casei unde carnea de crap e vedeta. O noapte de cazare costă între 200 şi 250 de lei, cu tot cu taxa de pescuit inclusă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lacul Brăteni din Bistriţa Năsăud, o destinație de vacanță excelentă pentru pescari