Antena Meniu Search
x

În Bucovina ninge ca-n povești, în luna aprilie

În mijlocul primăverii, imagini de poveste au fost filmate în Bucovina. La munte, lapoviţa de zilele trecute s-a transformat în ninsoare şi s-a depus chiar un strat subţire de zăpadă. Tot în nord, pe DN17, în Pasul Mestecăniş, pe drumuri au ieşit chiar şi utilajele de deszăpezire.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 11:32

Vezi și

În mijlocul primăverii, imagini de poveste au fost filmate în Bucovina. La munte, lapoviţa de zilele trecute s-a transformat în ninsoare şi s-a depus chiar un strat subţire de zăpadă. Tot în nord, pe DN17, în Pasul Mestecăniş, pe drumuri au ieşit chiar şi utilajele de deszăpezire, ca să împrăștie material antiderapant.

Şi în Munţii Călimani a nins, dar şi la Breaza, în Prahova, unde peisajul pare mai degrabă de luna decembrie. Poliţiştii avertizează că temperaturile scăzute din ultimele zile pot duce oricând la apariţia poleiului.

Iar şoferii care şi-au schimbat deja anvelopele cu cele de vară sunt sfătuiți să evite zonele de munte. Drumurile pot deveni acolo un adevărat pericol pentru maşinile neechipate corespunzător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » În Bucovina ninge ca-n povești, în luna aprilie