Antena Meniu Search
x

Laura Codruţa Koveşi va fi reînvestită la şefia DNA

Ministrul Justiţiei a făcut anunţul la bilanţul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, chiar în timpul discursului oficial. Cu un steag cu stema Direcţiei Anticorupţie în spate, Koveşi a anunţat că instituţia a avut cel mai impresionant an de activitate

Vezi și

Ministrul Justiţiei a făcut anunţul la bilanţul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, chiar în timpul discursului oficial. Cu un steag cu stema Direcţiei Anticorupţie în spate, Koveşi a anunţat că instituţia a avut cel mai impresionant an de activitate.: peste o mie de oameni importanţi trimişi în judecată, de cinci ori mai mulţi demnitari, arestaţi şi jumătate de miliard de euro, sechestraţi. 

Pe lângă cifre şi realizări, procurorul şef al DNA a ridicat în discursul său, pentru un plus de impact, probleme generale ale românilor. Aproape ca un politician. Iar invitaţii Laurei Coduţa Kovesi au fost impresionaţi de rezultate. Atât de impresionaţi, încât ministrul Justiţiei a anunţat nominalizarea Laurei Codruţa Kovesi pentru încă un mandat, chiar în timpul discursului şi înainte de demararea procedurilor pentru alegerea conducerii instituţiei. În timpul bilanţului, singurul care nu s-a întreţinut cu ceilalţi participanţi a fost preşedintele României, Klaus Iohannis.

În spatele prezidiului unde s-au ţinut cuvântarile a fost aşezat un steag cu stema Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Mandatul Laurei Coduţa Koveşi expiră în aprilie şi va fi prelungit pentru încă trei ani. Conform unor clasamente făcute de unele site-uri din străinătate, şefa DNA este cea mai puternică femeie din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Laura Codruţa Koveşi va fi reînvestită la şefia DNA