Antena Meniu Search
x

Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, acuză statul de hărţuire, după ce a rămas fără custodia fiicei sale

Un tată mort în condiţii suspecte, o mamă vitregă acuzată de spălare de bani şi o decizie judecătorească ce ar trebui să o trimită departe de cea care i-a dat viaţă. Ultimul an a fost dramatic pentru fetiţa de 10 ani a lui Dan Condrea.

Vezi și

Un tată mort în condiţii suspecte, o mamă vitregă acuzată de spălare de bani şi o decizie judecătorească ce ar trebui să o trimită departe de cea care i-a dat viaţă. Ultimul an a fost dramatic pentru fetiţa de 10 ani a lui Dan Condrea.

-Bună ziua. Dumneavoastră mă sunaţi pe telefonul mobil?

-Da.

-Aveţi dosar penal de hărţuire, doamnă!

Pe acelaşi subiect

Aşa se desfăşoară acum întâlnirile dintre fosta soţie a răposatului Dan Condrea şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Femeia se plânge că este hărţuită de angajaţii statului, după ce instanţa a decis plasarea fiicei ei într-un centru pentru copii. 

-E domeniu privat, la cutia poştală corespondenţa, vă rugăm! 

-Aveţi puţin bun simţ...

-Puteţi să ne spuneţi punctul dumneavoastră de vedere vă rog în legătură cu...

-Veţi avea denunţ penal. Nu v-am lăsat să intraţi în bloc. Pentru violare de proprietate privată. 

Asistenţii sociali sunt cei care trebuie să pună în executare decizia judecătorească. Laura Georgescu refuză să accepte ideea că fiica ei este obligată să stea la străini şi nici nu se gândeşte să renunţe la fata ei. "Dacă nu vrea să stea cu mama, este fetiţă mare, poate să formuleze în scris oricând la şcoală sau alte instituţii: "Dom'le, nu vreau cu mama!". Dar copilul a dat nu ştiu câte declaraţii: "Eu nu vreau pe altcineva, decât pe mama!"  

-Nu o hărţuieşte nimeni. Conform hotărârii, copilul ar trebui să fie acum la Sf. Ioan. În instanţă noi va trebui să facem dovada că am încercat.

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Copilului, asistenţii sociali urmau să discute cu Laura Georgescu nu despre plasarea fetiţei într-un centru, ci despre cererea mătuşii acesteia de a o îngriji tocmai pentru a nu ajunge la stat sau în casa Ulianei. 

-Noi încercăm să procedăm cu tact, dar dânsa ne percepe ca pe nişte duşmani. Sincer vă spun e unul dintre cele mai dificile cazuri pe care eu, de 16 ani de când sunt director, le-am avut.

Fosta soţie a omului de afaceri e decisă să facă plângeri pentru hărţuire şi aşteaptă ca judecătorii se dezbată apelul în acest dosar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, acuză statul de hărţuire, după ce a rămas fără custodia fiicei sale