Antena Meniu Search
x

Îți dorești un lavoar ideal pentru o baie în stil scandinav? Îl poți comandă online!

Stilul nordic de amenajare a locuințelor și în special stilul scandinav au cucerit inimile a milioane de persoane din întreagă lume. Este un stil minimalist reinterpretat, cu accente pe decorațiuni și pe mobilă din lemn natur. Practic, este un stil care îmbină întoarcerea la natură cu beneficiile tehnologiei de astăzi și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine. Dacă ideea de minimalism nu te atrage prea mult, probabil nu te-ai informat din sursele corecte. Știm că foarte multe persoane aleg ,,minimalismul extrem” în care totul este redus, dar nu aceea este ideea de baza a minimalismului în amenajări interioare și a minimalismului în general. 

de Redactia Observator

la 09.08.2020, 15:03

Când vine vorba despre o amenajare interioară scandinavă, în primul rând trebuie eliminate mobilă și decorațiunile inutile. Dacă ai un dulap prea mare, care este ocupat doar pe sfert sau pe jumătate și care ocupă loc inutil, îl poți înlocui cu unul mai mic, poate chiar realizat din cel principal (și astfel nu va trebui să arunci nimic). Prea multe decorațiuni nu fac decât să micșoreze optic spațiul (câteodată și practic) și îți îngreunează procesul de curățare a locuinței. Primul pas spre a-ți reamenaja casă în stilul scandinav este să păstrezi doar mobilă de care ai nevoie, iar piesele care totuși îți sunt dragi, le poți transformă în ceva util: o măsuță de cafea, un cuier, un dulap pentru baie și așa mai departe. Apoi, urmează sortarea decorațiunilor, iar dacă nu ai unele adecvate, poți achiziționa chiar și din magazine de tip second hand de profil (unde poți găși adevărate comori). 

Nu te axa doar pe living și dormitoare: baia este foarte importantă și cu siguranță o poți transformă în doar câteva zile. În ceea ce privește amenajarea băilor în stil scandinav, trebuie să știi că se pune accent pe culorile deschise (alb, gri foarte deschis) cu anumite accente (verde, bleumarin, maro) și pe texturi naturale. Alege un dulăpior din lemn natur tratat pentru a suportă umiditatea, suporturi de periuță și savoniere din același material și plante pentru a înfrumuseța baia (poți alege chiar și unele artificiale, dacă sunt de calitate). 

Chiuvetă şi robinet în stil scandinav

Unul dintre cele mai importante elemente dintr-o baie amenajată în stil scandinav este lavoarul. Nu multe persoane știu cum să aleagă acest obiect sanitar, astfel încât să nu existe neplăceri când este folosit (de exemplu apă împrăștiată). Poți alege unul dintre cele mai frumoase lavoare în stil scandinav dintr-un magazin online de profil. Nu îți vom da exemplu de un model anume, ci îți vom spune care sunt elementele cărora trebuie să le acorzi atenție. În primul rând, alege un lavoar din material durabil, care nu se va deteriora nici după zece ani. Culoarea trebuie să fie albă, pentru a se potrivi cu ideea de natură. De preferat ar fi să alegi fie un lavoar suspendat, fie unul pe blat. Astfel, îți va fi mult mai ușor să cureți baia și vei economisi spațiu care va contribui la aspectul general al băii: această va părea mai ,,aerisită” și mai frumoasă. Chiar și în băile mici poți opta pentru o chiuvetă integrată într-un blat: alege un lavoar cu diametrul până în 40 cm și te vei bucură de o baie perfectă. Pentru a-ți fi mai ușor, îți recomandăm să comanzi online lavoarul: astfel, vei putea viziona zeci de modele și vei hotărî mai ușor care este preferatul tău! 

Sperăm că ți-am atras atenția cu ideea de a amenaja baia în stil scandinav, iar dacă nu știi de unde poți comandă un lavoar de calitate, îți recomandăm magazinul German Quality! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Îți dorești un lavoar ideal pentru o baie în stil scandinav? Îl poți comandă online!