Antena Meniu Search
x

Video Ferrari-ul de 300.000 de euro al lui Tzancă Uraganu, făcut praf după ce a sfârşit într-un copac. Fratele său, Miraj, se afla pe locul din dreapta

O mașină de lux a fost implicată noaptea trecută într-un accident rutier în Bragadiru. Este vorba de un Ferrari 458 Spider, în valoare de aproape 300 de mii de euro.

de Redactia Observator

la 01.10.2022, 11:24

Vezi și

Bolidul scăpat de sub control a lovit în mers altă maşină, apoi încă două parcate, sfârşind într-un copac. În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. 

Maşina de lux aparţine cântărețului de manele Tzancă Uraganu, pe numele său real, Andrei Velcu. Automobilul era condus de șoferul familiei, iar în dreapta se afla fratele cântăreţului, Miraj. 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat şi cu aparatul drug test, rezultatul fiind de asemenea negativ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Ferrari-ul de 300.000 de euro al lui Tzancă Uraganu, făcut praf după ce a sfârşit într-un copac. Fratele său, Miraj, se afla pe locul din dreapta