Antena Meniu Search
x

Lucrări de mântuială făcute într-o localitate din Mureș. Localnicii sunt revoltați

Localnicii unei comune din Mureş sunt revoltaţi, după ce lucrările de canalizare au fost făcute de mântuială. Oamenii spun că şi-au tăiat cauciucurile, iar două maşini au căzut până acum în canalele ale căror capace s-au surpat când au trecut peste ele.

de Redactia Observator

la 07.11.2019, 15:03

Vezi și

Localnicii unei comune din Mureş sunt revoltaţi, după ce lucrările de canalizare au fost făcute de mântuială. Oamenii spun că şi-au tăiat cauciucurile, iar două maşini au căzut până acum în canalele ale căror capace s-au surpat când au trecut peste ele. Asaltat de reclamaţii, primarul spune că momentan legea nu-i dă voie să facă lucrări de întreţinere pe drumurile distruse.

De cinci luni de zile, locuitorii comunei Sântana de Mureş trăiesc un coşmar. Din cauza şanţurilor adânci lăsate peste şosea, şoferii şi-au tăiat cauciucurile la maşini.

O altă stradă din comună este practicabilă doar pe o bandă de circulaţie. Şi asta pentru că, firma a turnat un strat subţire de beton peste pământul netasat, iar drumul a început să se surpe.

Localnicii au depus nenumărate sesizări la Primărie. Ba chiar, au insistat la conducerea firmei să readucă străzile la starea la care au fost înainte de începerea lucrărilor.

Firma respectivă a emis deja şase facturi pentru lucrările executate. Două au fost achitate deja de către Ministerul Dezvoltării, fără ca cineva să verifice calitatea lucrărilor.

Proiectul de extindere a canalizării vizează 12 străzi din Sântana de Mureş şi costă 3,6 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Lucrări de mântuială făcute într-o localitate din Mureș. Localnicii sunt revoltați