Antena Meniu Search
x

Video Localnicii dintr-o comună din Timiş s-au trezit peste noapte cu câte doi coloşi de beton, din poartă în poartă: "Nu am mai văzut așa ceva"

Lucrările la infrastructură unei localităţi din Timiş i-au pus pe gânduri pe localnici după ce oamenii s-au trezit, de-o parte şi de alta a porţilor, cu nişte podeţe ieşite din comun. Sunt practic câte doi coloși de beton, la fiecare intrare.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.07.2021, 14:10

Vezi și

Primarul localităţii Cărpiniș se miră şi el de construcţii, dar spune că nu are ce să facă pentru că aşa au fost proiectate şi aşa au obţinut finanţare, deci nu se pot modifica. 

"Bagă beton ca e... beton așa! Asta par să își fi zis cei care au realizat proiectul de reabilitare a unui drum județean din Timiș.  Nu șoseaua, la care se lucrează cu spor, ne intereseaza acum, ci podețele cu care s-au trezit oamenii de-o parte și de alta a porților.

Coloşi de beton din poartă în poartă

Sunt practic câte doi coloși de beton, la fiecare intrare, ușor de asemănat cu niste pietre funerare mai mari. "Nu am mai văzut așa ceva, dar nici nu am avut ce sa fac", spune primarul din Cărpiniș. Așa au fost proiectate, așa a fost obținută finanțarea, nu se pot modifica. Omul adaugă ca așa arata toate localitatile de pe traseu Carpiniș - Iecea Mică - Biled - Satchinez - Bărăteaz.

E vorba de bani europeni, prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Deloc puțini: valoare totală de peste 16 milioane de euro (aproape 59 milioane lei + TVA), iar termenul de realizare este de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere. Constructorul desemnat prin licitație publică să realizeze lucrarea este PORR România. Beneficiar este Consiliul Județean, la final, acest drum va asigura o legatura cu A1, Aradul și Ungaria. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Localnicii dintr-o comună din Timiş s-au trezit peste noapte cu câte doi coloşi de beton, din poartă în poartă: "Nu am mai văzut așa ceva"