Antena Meniu Search
x

Locatarii unui bloc din Neamţ strâng apa cu ligheanul din case, la fiecare ploaie

Zeci de locatari ai unui bloc din Neamţ au ajuns aproape să trăiască sub cerul liber. După ploaia de noaptea trecută, oamenii strâng apa din apartamente.

Vezi și

Zeci de locatari ai unui bloc din Neamţ au ajuns aproape să trăiască sub cerul liber. După ploaia de noaptea trecută, oamenii strâng apa din apartamente, lighean după lighean. Acoperişul blocului nu i-a protejat, după ce a fost distrus într-un incendiu în luna iulie.

De două luni oamenii trăiesc coşmarul blocului fără acoperiş. La ploaia de noaptea trecută, însă, nu au mai făcut faţă. Au pus pe jos toate recipientele din cămară şi au mutat toată mobila în mijlocul casei. Din când în când, cu un mop, au încercat să şteargă pereţii. Locuinţele de la ultimul etaj sunt distruse.

Necazul se amplifică odată cu fiecare ploaie. Asta după ce la sfârşitul lunii iulie blocul a fost cuprins de flăcări. Din pod, se vede cerul. Iar ce a mai rămas din acoperiş este un pericol.

Cum problema nu pare să aibă o rezolvare prea curând, pensionarii trăiesc deocamdată cu ligheanele în mijlocul casei şi riscă să se îmbolnăvească din cauza igrasiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Locatarii unui bloc din Neamţ strâng apa cu ligheanul din case, la fiecare ploaie