Antena Meniu Search
x

Locuinţa lui Sebastian Ghiţa, vizitată din nou de poliţişti

Sebastian Ghiţă este în continuare de negăsit. Nu s-a prezentat nici azi la IPJ Prahova, unde era aşteptat să semneze controlul judiciar.

Vezi și

Sebastian Ghiţă este în continuare de negăsit. Nu s-a prezentat nici azi la IPJ Prahova, unde era aşteptat să semneze controlul judiciar.

După ce fostul deputat Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat joi dimineaţă la sediul Poliţiei din Ploieşti, în cadrul controlului judiciar, urmează ca autorităţile să anunţe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că acesta a încălcat măsura preventivă, iar următorul pas va fi ca DNA Ploieşti să cearp din nou arestarea sa. 

Fostul deputat Sebastian Ghiţă nu s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, unde era aşteptat joi, la ora 10.30, pentru a semna conform procedurilor, în cadrul controlului judiciar dispus în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova.

Ghiţă a fost ultima dată la IPJ în 19 decembrie, iar după două zile nu a răspuns citaţie procurorilor DNA Ploieşti, fiind căutat de poliţişti şi dat în consemn la frontieră.

Pe acelaşi subiect

Marţi, instanţa supremă a respins cererea DNA Ploieşti de emitere a unui mandat de arestare preventivă în lipsă a fostului deputat Sebastian Ghiţă şi a menţinut măsura controlului judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a părăsi ţara în acest dosar.

Un complet de trei judecători de la instanţa supremă decisese, în 16 decembrie, ca lui Sebastian Ghiţă să îi fie ridicată interdicţia de părăsire a ţării, una dintre obligaţiile din cadrul controlului judiciar pe cauţiune.

Fostul deputat este căutat din 21 decembrie, după ce a fost chemat la DNA Ploieşti, în dosarul de corupţie privind vizita din 2012 a fostului premier britanic Tony Blair în România, şi nu s-a prezentat, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de aducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Locuinţa lui Sebastian Ghiţa, vizitată din nou de poliţişti